Over ons

Ongeveer 8 jaar geleden besloot ik te investeren in vastgoed en kocht ik mijn eerste pand. Dit renoveerde ik volledig zelf en maakte ik klaar om te verhuren.

Al snel nadien kreeg ik de vraag van zowel een toenmalige collega als van familie om een appartement op te waarderen en opnieuw geschikt te maken voor verhuur. Omdat zij niet thuis waren in het opstarten van een verhuring, hielp ik hen hiermee op weg. We zochten samen naar een geschikte kandidaat en begeleidde hen met het op punt stellen van de verhuring.

Ondertussen deed ik opnieuw enkele investeringen. Zo kocht ik bijvoorbeeld een oud huis en verbouwde dit tot een hedendaagse woning. Ook de tuin werd opgefleurd. Het renoveren van een woning brengt vaak tevens een opwaardering van de buurt met zich mee. Uiteraard zocht ik ook voor mijn later aangekochte woningen zelf een huurder.

Ik merk dat het me veel voldoening geeft om te investeren in vastgoed. Door te renoveren of kleine aanpassingen te doen, verbeter je de woon- en leefkwaliteit van mensen.

Bovendien meen ik dat het belangrijk is dat u een geschikte huurder vindt voor uw pand zodat er een goed contact ontstaat tussen u en uw huurder. Een goede verstandhouding zorgt er immers voor dat de huurder zorg draagt voor jouw investering.

U wilt uw huis of appartement te huur aanbieden? Vermijd tijd en stress dankzij Ravest!

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®